Sings For Lovers (CD)

Ray Charles

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I Can´t Stop Loving You
  2. How Long Has This Been Going On?
  3. You Are My Sunshine
  4. Till There Was You
  5. Baby, It´s Cold Outside
  6. You Don´t Know Me
  7. Love Is Here To Stay
  8. How Deep Is The Ocean
  9. Here We Go Again
  10. Stella By Starlight
  11. Gee, Baby Ain´t I Good To You
  12. Ruby
  13. Come Live With Me
  14. Something
  15. A Song For You
  16. Ev´ry Time We Say Goodbye



Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Ray Charles
Label Concord Leverandør Import
Bestillingsnummer COJ31896.2