Sings For Oscar / Pick Yourself Up (CD)

Anita O'Day

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Medley:s'wonderful/they Can't Take
  2. Love Me Or Leave Me
  3. Old Devil Moon
  4. Tenderly
  5. We'll Be Together Again
  6. Stella By Starlight
  7. Them There Eyes
  8. Takin' A Chance On Love
  9. I've Got The World On A String
  10. You Turned The Tables On Me
  11. Bewitched, Bothered And Bewildered
  12. Don't Be That Way
  13. Let's Face The Music And Dance
  14. I Used To Be Color Blind
  15. Pick Yourself Up
  16. Let's Begin
  17. Sweet Georgia Brown
  18. I Never Had A Chance
  19. Stompin' At The Savoy
  20. I Won't Dance
  21. There's A Lull In My Life
  22. Man With A Horn
  23. Stars Fell On Alabama
  24. The Getaway And The Chase


Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 24 Artist Anita O'Day
Label Poll Winners Records Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer 27231