Sings Homemade Songs And Ballads / Folk Singer (CD)

Paul Clayton

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Durango Jail
  2. Last Cigarette
  3. Pharaoh´s Army
  4. Bully of the Town
  5. Love for Love
  6. Long John (Long Gone)
  7. On the Job Too Long
  8. Who´s Gonna Buy You Ribbons (When I´m Gone)
  9. Pretty Peggy-O
  10. This Morning She Was Gone
  11. If She´s Gone (Let Her Go)
  12. Young But Growing
  13. Pay Day at Coal Creek
  14. Silver City Bound
  15. Green Rocky Road
  16. Down by the Rio Grande
  17. Gotta Travel On
  18. San Francisco Bay Blues
  19. Wild Mountain Thyme
  20. Goin´ on Down the Road
  21. Spanish Is the Loving Tongue
  22. Lie Down Betty
  23. Cecil Gone in the Time of Storm
  24. Life Is a Toil
  25. So Long (It´s Been Good to Know You)
  26. This Land Is Your Land
  27. Yellow Bird
  28. Kilgary Mountain


Format CD Sjanger Rock
Antall disker 1 Antall spor 28
Artist Paul Clayton Label Omni
Leverandør Import Bestillingsnummer OMNI120


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende