Sings Spirituals (CD)

B.B. King

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Precious Lord
  2. Save A Seat For Me
  3. Ole Time Religion
  4. Swing Low Sweet Chariot
  5. Servant's Prayer
  6. Jesus Gave Me Water
  7. I Never Heard A Man
  8. Army Of The Lord
  9. I Am Willing To Run All The Way
  10. I'm Working On The Building
  11. Lonely Lover's Plea (bonus track)
  12. I Am (bonus track)
  13. Key To My Kingdom (bonus track)
  14. Story From My Heart And Soul (take 1/previously unreleased/bonus track)
  15. In The Middle Of An Island (take 7/previously unreleased/bonus track)
  16. Sixteen Tons (bonus track)
  17. Precious Lord (with overdubs/bonus track)
  18. Swing Low Sweet Chariot (with overdubs/bonus track)


Utgitt 1959 Reutgitt 2006
Format CD Sjanger Blues
Antall disker 1 Antall spor 18
Artist B.B. King Label Ace
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer CDCHM1093