Sings The Bacharach & David Songbook (CD)

Dionne Warwick

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


  1. Do You Know The Way To San Jose
  2. What The World Needs Now Is Love
  3. Alfie
  4. Message To Michael
  5. I Just Don't Know What To Do With Myself
  6. I Say A Little Prayer
  7. You'll Never Get To Heaven
  8. Anyone Who Had A Heart
  9. I'll Never Fall In Love Again
  10. Walk On By
  11. Trains And Boats And Planes
  12. Make It Easy On Yourself
  13. House Is Not A Home, A
  14. Always Something There To Remind Me, (There's)
  15. Look Of Love, The
  16. Raindrops Keep Falling On My Head
  17. Wishin' And Hopin'
  18. Only Love Can Break A Heart
  19. Promises, Promises
  20. Wives And Lovers
  21. Reach Out For Me
  22. Windows Of The World


Utgitt 1994 Format CD
Sjanger Soul Antall spor 22
Artist Dionne Warwick Label Music Club
Bestillingsnummer MC630CD