Sings The Cole Porter Songbook (UK-import) (2CD)

Ella Fitzgerald

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


Disk 1
  1. All Through The Night
  2. Anything Goes
  3. Miss Otis Regrets
  4. Too Darn Hot
  5. In The Still Of The Night
  6. I Get A Kick Out Of You
  7. Do I Love You?
  8. I'm Always True To You In My Fashion - (CD only)
  9. Let's Do It (Let's Fall In Love)
  10. Ev'ry Time We Say Goodbye
  11. Just One Of Those Things
  12. All Of You - (CD only)
  13. Begin The Beguine
  14. Get Out Of Town
  15. I Am In Love - (CD only)
  16. From This Moment On
Disk 2
  1. I Love Paris
  2. You Do Something To Me
  3. Ridin' High
  4. Easy To Love
  5. It's Alright With Me
  6. Why Can't You Behave?
  7. What Is This Thing Called Love?
  8. You're The Top - (CD only)
  9. Love For Sale
  10. It's De-Lovely
  11. Night And Day
  12. Ace In The Hole
  13. So In Love
  14. I've Got You Under My Skin
  15. I Concentrate On You - (CD only)
  16. Don't Fence Me In - (CD only)
  17. You're The Top - (alternate take, CD only)
  18. I Concentrate On You - (alternate take, CD only)
  19. Let's Do It (Let's Fall In Love) - (alternate take, CD only)


Utgitt 1956 Format 2CD
Sjanger Jazz Antall spor 35
Artist Ella Fitzgerald Label Verve
Bestillingsnummer 5372572

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også