Sings The Winners / At Mister Kelly's (CD)

Anita O'Day

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 12-20 dager


  1. Take The "A" Train
  2. Tenderly
  3. Interlude (A Night In Tunisia)
  4. Four
  5. Early Autumn
  6. Four Brothers
  7. Sing, Sing, Sing (With A Swing)
  8. My Funny Valentine
  9. Frenesi
  10. Body And Soul
  11. What's Your Story, Morning Glory
  12. The Peanut Vendor (El Manisero)
  13. But Not For Me
  14. Medley: I Have A Reason For Living / My Love For You
  15. The Varsity Drag
  16. It Never Entered My Mind
  17. Tea For Two
  18. Every Time I'm With You
  19. Have You Met Miss Jones?
  20. The Wildest Gal In Town
  21. Star Eyes
  22. Loneliness Is A Well
  23. The Song Is You


Utgitt 1958 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 23 Artist Anita O'Day
Label Jazz Track Leverandør Musikklosen
Bestillingsnummer JT954