Sister Soul: The Best Of The RCA Years 1969-1976 (CD)

Carolyn Franklin

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. All I Want Is To Be Your Woman
  2. There I Go (Se Per Te C'e' Soltano Quell 'Uomo)
  3. It's True I'm Gonna Miss You
  4. Ain't That Groovy
  5. Boxer
  6. On A Back Street
  7. I Don't Want To Lose You
  8. Reality
  9. Don't Wake Me Up In The Morning Michael
  10. You Really Didn't Mean It
  11. Everybody's Talkin'
  12. I Ain't Got To Love Nobody Else
  13. Chain Reaction
  14. Not On The Outside
  15. Boy I Love You
  16. Shattered Pride
  17. You Are Everything
  18. Darling I'd Rather
  19. I Can't Help My Feeling So Blue
  20. You Can Have My Soul
  21. As Long As You Are There
  22. I Won't Let You Go
  23. If You Want Me


Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 23 Artist Carolyn Franklin
Label Kent/Ace Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CDKEND265