Sittin' Here Singing The Blues (CD)

Little Pink Anderson

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. He's In A Jailhouse Now
  2. Lose My Money Let Me Lose
  3. Betty & Dupree
  4. I Just Want To Go
  5. See That My Grave Is Kept Clean
  6. I Got Mine
  7. Bo Weavil
  8. Easy
  9. St. James Infirmary
  10. Walk With Me
  11. Sitting Here Singing The Blues
  12. Mutton Stew
  13. Greasy Greans
  14. Willie Mae
  15. Step It Up And Go
  16. The Sky Is Crying
  17. Rainy Night In Georgia


Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 17 Artist Little Pink Anderson
Label Dixiefrog Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer DFGCD8654