Sleepless Nights (CD)

Patty Loveless

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Why Baby Why
  2. The Pain Of Loving You
  3. He Thinks I Still Care
  4. Sleepless Nights
  5. Crazy Arms
  6. There Stands The Glass
  7. That's All It Took
  8. Color Of The Blues
  9. I Forgot More Than You'll Ever Know
  10. Next In Line
  11. Don't Let Me Cross Over
  12. Please Help Me, I'm Falling
  13. There Goes My Everything
  14. Cold, Cold Heart



Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Patty Loveless
Label Time Life Records Leverandør Import
Bestillingsnummer TMEL19660.2