Slow Dancing With The Moon (CD)

Dolly Parton

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Full Circle
  2. Romeo
  3. (You Got Me Over) A Heartache Tonight
  4. What Will Baby Be
  5. More Where That Came From
  6. Put A Little Love In Your Heart
  7. Why Can´t We
  8. I´ll Make Your Bed
  9. Whenever Forever Comes
  10. Cross My Heart
  11. Slow Dancing With The Moon
  12. High And Mighty



Utgitt 1993 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Dolly Parton
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer SSP54553.2