Small Town Talk (CD)

Shannon McNally

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Street People
  2. Can't Pin A Color
  3. String Of Hearts
  4. I Spent All My Money
  5. Cowboys And Indians
  6. Homemade Songs
  7. Long Face
  8. Small Town Talk
  9. I Don't Want To Know
  10. But I Do
  11. Love In The Worst Degree
  12. Save Me Jesus
  13. Smile (So Glad)
  14. I Must Be In A Good Place Now


Utgitt 2013 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Shannon McNally
Label Sacred Sumac Music Bestillingsnummer SCSM8975.2