Smithsonian Folkways Collection (5CD)


1 449,00 1 44900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Irene (Goodnight Irene)
  2. The Bourgeois Blues
  3. Fannin Street (Mister Tom Hughes Town)
  4. The Midnight Special
  5. John Henry
  6. Black Girl (Where Did You Sleep Last Night)
  7. Pick a Bale of Cotton
  8. Take This Hammer
  9. Cotton Fields
  10. Old Riley
  11. Rock Island Line
  12. The Gallis Pole
  13. Ha-Ha This a Way
  14. Sukey Jump
  15. Boll Weevil
  16. Scottsboro Boys
  17. Governor O.K. Allen
  18. Governor Pat Neef
  19. There's a Man Going Around Taking Names
  20. On a Monday
  21. You Can't Lose Me, Cholly
  22. Keep Your Hands Off Her
  23. We Shall Be Free
Disk 2
  1. Alabama Bound
  2. Almost Day
  3. Fiddler's Dram
  4. Green Corn
  5. Sally Walker
  6. Bring Me a Little Water, Silvy
  7. Julie Ann Johnson
  8. Linin' Track
  9. Whoa, Back, Buck
  10. Shorty George
  11. Ham and Eggs (Previously Unreleased)
  12. Moanin'
  13. Out On the Western Plain
  14. Noted Rider
  15. Meeting at the Building
  16. Good, Good, Good (Talking, Preaching)/We Shall Walk Through the Valley
  17. Ain't You Glad (The Blood Done Signed My Name)
  18. I'm So Glad, I Done Got Over (Previously Unreleased)
  19. The Hindenburg Disaster
  20. Ella Speed
  21. Haul Away Joe
  22. Old Man
  23. Sweet Jenny Lee
  24. Jean Harlow
  25. Laura
  26. Queen Mary
Disk 3
  1. Good Morning Blues
  2. Sail On, Little Girl
  3. Easy Rider
  4. Poor Howard
  5. Duncan and Brady
  6. How Long, How Long
  7. T.B. Blues
  8. Jim Crow Blues
  9. Pigmeat
  10. John Hardy
  11. Outskirts of Town
  12. 4, 5, and 9
  13. In the Evening (When the Sun Goes Down)
  14. Red Cross Store Blues
  15. Diggin' My Potatoes
  16. Blind Lemon
  17. When a Man's a Long Way from Home
  18. Alberta
  19. Excerpt from The Lonesome Train
  20. National Defense Blues
  21. Hitler Song (Mr. Hitler)
  22. Big Fat Woman
  23. Been So Long - Bellevue Hospital Blues (Previously Unreleased Original Song)
Disk 4
  1. WNYC Folk Songs of America Lead Belly (Previously Unreleased): a. Grey Goose, b. Boll Weevil, c. Yellow Gal, d. Ha-Ha This a Way, e. Leaving Blues, f. Irene (Outro)
  2. WNYC Folk Songs of America Lead Belly and the Oleander Quartet (Previously Unreleased): a. Almost Day, b. Blues in My Kitchen, Blues in My Dining Room, c. I Went Up on the Mountain, d. Good Morning Blues, e. Baby, Don t You Love Me No More, f. T.B. Blues, g. Irene (Outro)
  3. If It Wasn t For Dicky (Previously Unreleased)
  4. What's You Gonna Do When the World s on Fire w/ Anne Graham (Previously Unreleased)
  5. Rock Me - Hide Me in Thy Bosom w/ Anne Graham (Previously Unreleased)
  6. Packin' Trunk Blues (Previously Unreleased)
  7. Leaving Blues
  8. How Come You Do Me Like You Do? (Previously Unreleased)
  9. One Dime Blues (Previously Unreleased)
  10. I'm Going to Buy You a Brand New Ford (Previously Unreleased Original Song)
  11. Jail-House Blues
  12. Shout On
  13. Come and Sit Down Beside Me
  14. Red River (Previously Unreleased)
Disk 5
  1. Yes, I Was Standing in the Bottom
  2. Ain't Going Down to the Well No More (Version 2)
  3. Everytime I Go Out (Previously Unreleased Original Song)
  4. Go Down, Old Hannah
  5. Black Betty
  6. Nobody Knows You When You're Down and Out w/ Bessie Smith(Previously Unreleased)
  7. Stewball
  8. Ain't It a Shame to Go Fishin' on a Sunday
  9. Relax Your Mind
  10. Princess Elizabeth (Previously Unreleased Original Song)
  11. Silver City Bound
  12. The Titanic
  13. House of the Rising Sun
  14. It's Tight Like That
  15. Diggin' My Potatoes
  16. Springtime in the Rockies
  17. Backwater Blues
  18. Didn t Old John Cross the Water
  19. De Kalb Blues
  20. They Hung Him on the Cross (Version 1)
  21. They Hung Him on the Cross (Version 2)
  22. In the World


Utgitt 2015 Format 5CD
Sjanger Blues Antall disker 5
Antall spor 108 Artist Leadbelly
Label Smithsonian Folkways Leverandør Import
Bestillingsnummer SFW40201.2