Snatching It Back - Best Of (CD)

Clarence Carter

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Step By Step
  2. I Stayed Away Too Long
  3. Tell Daddy
  4. Looking For A Fox
  5. I Can´t See Myself
  6. Road Of Love, The
  7. Slip Away
  8. Back Door Santa
  9. That Old Time Feeling
  10. Too Weak To Fight
  11. I´d Rather Go Blind
  12. Making Love (At The Dark End Of The Street)
  13. Snatching It Back
  14. Soul Deep
  15. I Smell A Rat
  16. Doin´ Our Thing
  17. Feeling Is Right, The
  18. I Can´t Leave Your Love Alone
  19. Slipped, Tripped And Fell In Love
  20. It´s All In Your Mind
  21. Patches



Utgitt 1992 Format CD
Sjanger Soul Antall spor 21
Artist Clarence Carter Label Atlantic
Leverandør Import Bestillingsnummer ATL70286.2