So You Wannabe An Outlaw (CD + DVD)

Steve Earle

135,60 13560 Veil. pris 169,50
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer


  1. So You Wannabe An Outlaw
  2. Lookin' For A Woman
  3. The Firebreak Line
  4. News From Colorado
  5. If Mama Coulda Seen Me
  6. Fixin' To Die
  7. This Is How It Ends
  8. The Girl On The Mountain
  9. You Broke My Heart
  10. Walkin' In LA
  11. Sunset Highway
  12. Goodbye Michelangelo
  13. Ain't No God In Mexico
  14. Sister's Coming Home / Down At The Corner Beer Joint
  15. Local Memory
  16. Are You Sure Hank Done It This Way
  17. So You Wannabe An Outlaw (The Making Of The Album) (DVD)
  18. So You Wannabe An Outlaw (DVD)
  19. Steve Earle: Album Track-By-Track Video Commentary (DVD)


Utgitt 2017 Format CD + DVD
Sjanger Country Antall disker 2
Antall spor 19 Artist Steve Earle
Label Warner Bros. Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 0093624912354