Soap Opera (Remastered) (CD)

The Kinks

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Everybody´s a Star (Starmaker)
  2. Ordinary People
  3. Rush Hour Blues (Davies)
  4. Nine to Five
  5. When Work Is Over
  6. Have Another Drink
  7. Underneath the Neon Sign
  8. Holiday Romance
  9. You Make It All Worthwhile
  10. Ducks on the Wall
  11. A Face in the Crowd
  12. You Can´t Stop the Music
  13. Everybody´s a Star (Starmaker) [bonus track)
  14. Ordinary People (live, bonus track)
  15. You Make It All Worthwhile (live, bonus track)
  16. Underneath the Neon Sign (live, bonus track)


Utgitt 1975 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 16
Artist The Kinks Label Universal UK
Leverandør Universal Music Bestillingsnummer 2738348