Softly As I Leave You (Remastered) (CD)

Frank Sinatra

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Emily
  2. Here's To The Losers
  3. Dear Heart
  4. Come Blow Your Horn
  5. Love Isn't Just For The Young
  6. I Can't Believe I'm Losing You
  7. Pass Me By
  8. Softly As I Leave You
  9. Then Suddenly Love
  10. Available
  11. Talk To Me Baby
  12. The Look Of Love


Utgitt 1967 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Frank Sinatra
Label Concord Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 2762568