Sold American (30th Anniversary Edition) (CD)

Kinky Friedman

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. We Reserve The Right To Refuse Service To You
  2. Highway Cafe
  3. Sold American
  4. Flyin' Down The Freeway
  5. Ride 'Em Jewboy
  6. Get Your Buisquits In The Oven And Your Buns In The Bed
  7. High On Jesus
  8. Ballad Of Charles Whitman, The
  9. Top Ten Commandments
  10. Western Union Wire
  11. Silver Eagle Express
  12. Nashville Casualty And Life (bonus track)
  13. Tramp On The Street (bonus track)


Utgitt 1973 Format CD
Sjanger Country Antall spor 13
Artist Kinky Friedman Label Vanguard
Leverandør Import Bestillingsnummer VAN79734.2