Solja Rags (CD)


179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Ziggly Wiggly
  2. Solja Rag
  3. I Did That (featuring Big Moe/B.G.)
  4. Roll With 'Em (featuring Big Tymers)
  5. Pimpinabitch
  6. Livin In The Project
  7. Who's Tha M.F.
  8. Hide Out Or Ride Out (featuring Lil Wayne/Turk)
  9. Spittin Game (featuring The Hot Boys)
  10. 3rd Ward Solja (featuring Magnolia Shorty/Big Timers)
  11. Welcome To Tha Section (featuring B.G./BulletProof from the Hot Boys)
  12. Money On The Couch
  13. That's How It Could Be Happenin
  14. Solja Rag (Radio Version)


Utgitt 1997 Format CD
Sjanger Hip Hop Antall spor 14
Artist Juvenile Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer CMNY53166.2