Solo Masterpieces Vol. 4 (CD)

Art Tatum

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Aunt Hagar´s Blues
  2. Isn´t This a Lovely Day?
  3. Ill Wind
  4. I´ve Got the World on a String
  5. Stardust
  6. The Man I Love
  7. What´s New?
  8. They Can´t Take That Away from Me
  9. I Only Have Eyes for You
  10. If You Hadn´t Gone Away
  11. Without a Song
  12. I Hadn´t Anyone Till You
  13. Mean to Me
  14. You´re Mine, You
  15. I´ll See You Again



Utgitt 1955 Format CD
Sjanger Jazz Antall spor 15
Artist Art Tatum Label Import
Bestillingsnummer PAB2405435.2