Solo Masterpieces Vol. 8 (CD)

Art Tatum

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. In a Sentimental Mood
  2. Blue Skies
  3. These Foolish Things
  4. She´s Funny That Way
  5. Sweet Lorraine
  6. On the Sunny Side of the Street
  7. I Won´t Dance
  8. You Go to My Head
  9. It´s the Talk of the Town
  10. Can´t We Be Friends?
  11. If I Had You
  12. When a Woman Loves a Man
  13. Caravan
  14. Someone to Watch Over Me [Live]
  15. Begin the Beguine
  16. Willow Weep for Me
  17. Humoresque



Utgitt 1956 Format CD
Sjanger Jazz Antall spor 17
Artist Art Tatum Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer PAB2405439.2