Somehow, Someway / Jubilee (CD)

Glenn Yarbrough

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Somehow, Someway (I´m Gonna Get To You)
  2. Ask Me What I Am
  3. Mister, Can´t You See
  4. Things You Do
  5. The Gift Of Love
  6. Baby, You Come Rollin Across My Mind
  7. Child Of The Night Time
  8. Mary Sunshine
  9. The Grass Won´t Pay No Mind
  10. The Last Thing On My Mind
  11. I Wish I Knew How It Would Feel To Be Free
  12. Lonesome Picker
  13. So Much Comfort In You
  14. The Crucifixion
  15. A Hundred Men
  16. Jubilee
  17. Gentle Wings Of Freedom
  18. People In A Hurry
  19. San Francisco Bay Blues
  20. Honey Wind Blows
  21. Baby, The Rain Must Fall


Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 21 Artist Glenn Yarbrough
Label Collector's Choice Leverandør Import
Bestillingsnummer COLC980.2