Someone To Drive You Home (CD)

The Long Blondes

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Lust In The Movies
  2. Once And Never Again
  3. Only Lovers Left Alive
  4. Giddy Stratospheres
  5. In The Company Of Women
  6. Heaven Help The New Girl
  7. Separated By Motorways
  8. You Could Have Birth
  9. Swallow Tattoo
  10. Weekend Without Makeup
  11. Madame Ray
  12. Knife For The Girls



Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 12 Artist The Long Blondes
Label Rough Trade Leverandør Playground
Bestillingsnummer RTRADE364CD


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende