Something About Knowing (CD)

Maria Taylor

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Folk Song Melody
  2. Up All Night
  3. Tunnel Vision
  4. Sum of Our Lives
  5. You´ve Got a Way with the Light
  6. Something About Knowing
  7. This Is It
  8. Broken Objects
  9. Saturday in June
  10. A Lullaby for You


Utgitt 2013 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Maria Taylor
Label Saddle Creek Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer LBJ191