Something Borrowed...Something (CD)

Karin Krog

134,25 13425 Veil. pris 179,00
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Thrill Is Gone
  2. Out Of This World
  3. If I Should Lose You
  4. My Foolish Heart
  5. Canto Mai
  6. I Get A Kick Out Of You
  7. All Blues
  8. Meaning Of The Blues
  9. This Is New
  10. Just One Of Those Things
  11. I'm Beginning To See The Light
  12. Every Time We Say Goodbye
  13. Tivoli



Utgitt 1990 Format CD
Sjanger Jazz Antall spor 13
Artist Karin Krog Label Meantime Records
Bestillingsnummer MR2