Something New To Do - The Phillip Mitchell Songbook (CD)

Diverse Artister

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Cold Hearted Woman - John Edwards
  2. Free For All (Winner Takes All) - Mel & Tim
  3. (You Gotta) Come Through Me - Garland Green
  4. Carry Me - Ernie Shelby
  5. I Don´t Do This (To Every Girl I Meet) - Sidney Joe Qualls
  6. It Be´s That Way Sometimes (Single Edit) - Joe Simon
  7. Archie´s In Love - Archie Bell And The Drells
  8. Something For My Head - Bobby Womack
  9. You Made Me What I Am - Erma Coffee
  10. Gonna Have A Murder On Your Hands - J J Williams
  11. Little Things Aka It´s Those Little Things That Count - Phillip Mitchell
  12. It Hurts So Good - Katie Love And The Four Shades Of Black
  13. If You Can´t Give Her Love Give Her Up - Mary Wells
  14. Starting All Over Again - Johnnie Taylor
  15. Trippin´ On Your Love - The Staple Singers
  16. Hitch Hike To Heartbreak Road - Bobo Mr. Soul
  17. Here I Am Again - Candi Staton
  18. Something New To Do - Bobby Sheen
  19. The Only Time You Ever Say You Love Me (Is When We´re Making Love) - Dorothy Moore
  20. A Star In The Ghetto (Single Edit) - Ben E King & Average White Band
  21. That´s The Way I Wanna Live My Life - Tommie Lee
  22. Leftovers (Single Edit) - Millie Jackson
  23. How Can I Go On Without You - Corey Blake


Utgitt 2013 Format CD
Sjanger Pop, Soul Antall disker 1
Antall spor 23 Artist Diverse Artister, Diverse Soul
Label Kent/Ace Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CDKEND394