Something Silver (CD)


199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Something In The Air / Revolution Will Not Be Televised, The
  2. Shades Of Difference
  3. Sunday´s News
  4. Won´t Get Fooled Again
  5. Moon Shadow - (edit)
  6. Time And Love
  7. Morning Much Better
  8. Touch Me All Over
  9. Wild Horses
  10. Runnin´ Out Of Fools / If You Gotta Make A Fool Of Somebody
  11. If I Can´t Have You
  12. I Believe That I´ve Finally Made It Home
  13. Sunshine (Woke Me Up This Morning)
  14. Hollywood?, (Can I Speak To You Before You Go To)
  15. Lady Marmalade


Utgitt 1997 Format CD
Sjanger Soul Antall spor 15
Artist Labelle Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer WB46359.2