Something Special - Anthology (2CD)

Dusty Springfield

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Something Special
  2. Reste Encore Un Instant
  3. Je Ne Peux Pas T'en Vouloir
  4. I'll Love You For A While
  5. Needle In A Haystack
  6. Tu Che Ne Sai
  7. Di Fronte All' Amore
  8. I Will Always Want You
  9. I'm Gonna Leave You
  10. Small Town Girl
  11. I've Got A Good Thing
  12. Don't Forget About Me
  13. No Stranger Am I
  14. Don't Speak Of Love
  15. Earthbound Gypsy
  16. Wasn't Born To Follow
  17. Song For You, A
  18. Haunted
  19. I Am Your Child
  20. You Set My Dreams To Music
  21. Give Me The Night
  22. Baby Blue(12' Version)
  23. Your Love Still Brings Me To My Knees
  24. It Goes Like It Goes (Theme From Norma Rae)
Disk 2
  1. Just One Smile
  2. Something In Your Eyes
  3. I'd Rather Leave While I'm In Love
  4. Let Me Love You Once Before You Go
  5. Tupelo Honey
  6. I Just Fall In Love Again
  7. What Are You Doing The Rest Of Your Life?
  8. Who (Will Take My Place)?
  9. Who Can I Turn To (When Nobody Needs Me)?
  10. Joe
  11. Who Could Be Lovin' You Other Than Me?
  12. I've Been Wrong Before
  13. I Can't Make It Alone
  14. They Long To Be Close To You
  15. My Colouring Book
  16. If You Go Away
  17. Sandra
  18. No Easy Way Down
  19. Breakfast In Bed
  20. Long After Tonight Is All Over
  21. This Girl's In Love With You
  22. I Think It's Gonna Rain Today
  23. Love Me By Name
  24. Look Of Love, The



Utgitt 1996 Format 2CD
Sjanger Pop Antall spor 48
Artist Dusty Springfield Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer 5288182