Somewhere On The Golden Coast (CD)

The Henry Clay People

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Nobody Taught Us To Quit
  2. Working Part Time
  3. Keep Your Eyes Closed
  4. The Digital Kid
  5. Slow Burn
  6. End Of An Empire
  7. This Ain´t A Scene
  8. A Temporary Fix
  9. Saturday Night
  10. Your Famous Friends
  11. Two Lives At The End of the Night



Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist The Henry Clay People
Label TBD Records Leverandør Import
Bestillingsnummer TBD21705.2