Songbook: A Collection Of Hits (CD)

Trisha Yearwood

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. How Do I Live (previously unreleased)
  2. Song Remembers When, The
  3. Wrong Side Of Memphis
  4. In Another's Eyes (previously unreleased) - Garth Brooks
  5. Woman Before Me, The
  6. Perfect Love (previously unreleased)
  7. Thinkin' About You
  8. Down On My Knees
  9. She's In Love With The Boy
  10. Walkaway Joe - Don Henley
  11. XXX's & OOO's (An American Girl)
  12. Like We Never Had A Broken Heart - Garth Brooks
  13. Lover Is Forever, A
  14. Believe Me Baby I Lied
  15. On A Bus To St. Cloud
  16. You Can Sleep While I Drive
  17. Flame, The



Utgitt 1997 Format CD
Sjanger Country Antall spor 17
Artist Trisha Yearwood Label MCA Nashville
Leverandør Universal Music Bestillingsnummer UMD80407