Songs For Insane Times: Anthology 1969-1980 (4CD)

Kevin Ayers

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Town Feeling
  2. Song For Insane Times
  3. Girl On A Swing
  4. Lady Rachel
  5. Stop This Train (Again Doing It)
  6. Eleanor's Cake (Which Ate Her)
  7. Religious Experience (Singing A Song In The Morning)
  8. Soon Soon Soon
  9. Rheinhardt And Geraldine/Colores Para Dolores
  10. May I
  11. Clarence In Wonderland
  12. Oyster And Flying Fish
  13. Shooting At The Moon
  14. Butterfly Dance
  15. Gemini Child
  16. Stars
  17. There Is Loving/Among Us/There is Loving
Disk 2
  1. Stranger In Blue Suede Shoes (early mix)
  2. Song From The Bottom Of A Well
  3. Oh My
  4. Margaret
  5. Whatevershebringswesing
  6. Decadence
  7. Oh Wot A Dream
  8. Don't Let It Get You Down
  9. Interview
  10. Caribbean Moon
  11. Up Song
  12. Confessions Of Doctor Dream Irreversible Neural Damage
  13. It Begins With A Blessing/Once I Awakened/But It Ends With A
  14. See You Later
  15. Ballbearing Blues
Disk 3
  1. After The Show
  2. Thank You Very Much
  3. Observations
  4. Toujours La Voyage
  5. Diminished But Not Finished
  6. Farewell Again (Another Dawn)
  7. Yes I Do
  8. Love's Gonna Turn You Round
  9. Ballad Of Mr Snake
  10. Blue
  11. Ballad Of A Salesman Who Sold Himself
  12. View From The Mountain
  13. Beware Of The Dog II
  14. Hat Song
  15. Money Money Money
  16. Super Salesman
  17. Where Do The Stars End
Disk 4
  1. Banana Introduction (live)
  2. Stranger In Blue Suede Shoes (live)
  3. Interview (live)
  4. Whatevershebringswesing (live)
  5. Oh Wot A Dream (live)
  6. Shouting In A Bucket Blues (live)
  7. Caribbean Moon (live)
  8. Don't Let It Get You Down (live)
  9. We Did It Again (live)
  10. Why Are We Sleeping (live)
  11. After The Show (live)



Utgitt 2008 Format 4CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 60 Artist Kevin Ayers
Label Harvest Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 5099952155703