Songs From An Unmarried Housewife And Mother, Greenwich Village, USA (CD)

Suzzy Roche

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Yankee Doodle
  2. Looking For God
  3. G Chord Song
  4. Out Of The Blue
  5. No Such Thing As Love
  6. Cold Hard Wind
  7. To Alaska With Love
  8. Love Comes To Town
  9. Goodbye Cruel World
  10. Suit And Tie
  11. Born Yesterday
  12. Sweetie Pie



Utgitt 2000 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 12
Artist Suzzy Roche Label Red House
Leverandør Import Bestillingsnummer RDH136.2