Songs From The Heart - Deluxe Edition (CD)

Celtic Woman

349,00 34900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Fields Of Gold
  2. Amazing Grace
  3. Nil Se´n La
  4. My Lagan Love
  5. When You Believe
  6. The New Ground/Isle Of Hope, Isle Of Tears
  7. The Coast Of Galicia
  8. Non C´e Piu
  9. The Moon´s A Harsh Mistress
  10. You´ll Be In My Heart
  11. Goodnight My Angel
  12. Galway Bay
  13. The Lost Rose Fantasia
  14. O, America!
  15. The Call (Live From Powerscourt House And Gardens)
  16. Finale / Mo Ghile Mear (Live From Powerscourt House And Gardens)


Utgitt 2010 Format CD
Sjanger World Music Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Celtic Woman
Label Manhattan Records Leverandør Import
Bestillingsnummer MANH09500.2