Songs From The Last Century (CD)

George Michael

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Brother Can You Spare A Dime
  2. Roxanne
  3. You've Changed
  4. My Baby Just Cares For Me
  5. First Time Ever I Saw Your Face, The
  6. Miss Sarajevo
  7. I Remember You
  8. Secret Love
  9. Wild Is The Wind
  10. Where Or When
  11. It's Alright With Me (instrumental)



Utgitt 1999 Format CD
Sjanger Pop Antall spor 11
Artist George Michael Label Columbia
Leverandør Sony Bestillingsnummer 88697840422