Songs Of Ill Hope And Desperation (CD)

Clinging To The Trees Of A Forest Fire

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Teeth & Hair
  2. Cloven
  3. I Walked Away From The Human Race
  4. Shat Out My Bones
  5. Gold Frankincense & Myth
  6. Recession
  7. Piss
  8. Bouquet Of Self Pity
  9. Leather Hands
  10. Made Of Coal
  11. They Smeared Shit On Their Skin So They Could Blend In At Night
  12. Empty
  13. Remove The Light


Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Metal Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Clinging To The Trees Of A Forest Fire
Label Prosthetic Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer 10085CD