Songs Of Inspiration (CD)

Buck Owens

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Pray Every Day
  2. I´ll Go To the Church Again With Momma
  3. Bring It To Jesus
  4. Dust On Mother´s Bible
  5. Where Would I Be Without Jesus
  6. Eternal Vacation
  7. It Was With Love
  8. Your Mother´s Prayer
  9. Old Time Religion
  10. Great Judgment Day
  11. When the Roll is Called Up Yonder
  12. Lonesome Valley
  13. My Saviour Leads the Way
  14. Just a Few More Days


Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Buck Owens
Label Varese Fontana Leverandør Import
Bestillingsnummer VARF067077.2