Songs of Scotland (CD)


109,00 10900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


  1. Loch Lomond
  2. O whistle and I'll come to you, my lad
  3. Jock o'Hazeldean
  4. Comin' thro' the rye
  5. Ye Banks and Braes o' Bonnie Doon
  6. Dance to your Daddy
  7. The Flowers o' the Forest
  8. The Skye Boat Song
  9. The Cockle Gatherer
  10. A Fairy's Love Song
  11. The Gallant Weaver
  12. The Fidgety Bairn
  13. The Keel Row
  14. There's nae luck about the house
  15. An Island Sheiling Song
  16. The White Cockade
  17. Bonnie Wee Thing
  18. Air Falalalo
  19. A rosebud by my early walk
  20. Hush-a-ba, birdie
  21. An Eriksay Love Lilt
  22. My love's in Germany
  23. The winter it is past
  24. The Tocherless Lass
  25. The Laird o'Cockpen
  26. Kind Robin lo'es me
  27. Ca' the yowes
  28. The Queen Maries
  29. The Rowan Tree
  30. The Bonnie Earl o' Moray
  31. O Willie's gane tae Melville Castle
  32. Scots Wha Hae
  33. The Wee Cooper o' Fife


Utgitt 2000 Format CD
Sjanger Klassisk, Litteratur Antall disker 1
Antall spor 33 Artist ALICE CHAMBERS BUNTEN, Anonymous Anonymous, ANONYMOUS, SCOTTISH, Isobel Frayling-Cork, Malcolm Martineau, Marie McLaughlin, Martin Compton, Percy Grainger, Robert Burns, Traditional, TRADITIONAL, ENGLISH, TRADITIONAL, SCOTTISH
Label Hyperion Bestillingsnummer CDH55336