Songs Of The Smoky Mountains (CD)

Roy Acuff

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Wabash Cannonball
  2. Great Speckled Bird
  3. I'm Building A Home (In The Sky)
  4. Pins And Needles In My Heart
  5. Great Judgement Morning
  6. Fireball Mail
  7. Night Train To Memphis
  8. Wreck On The Highway
  9. Precious Jewel
  10. Great Titanic
  11. Lonely Mound Of Clay
  12. Come Back Little Pal


Utgitt 1955 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Roy Acuff
Label Dualtone Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer DT1106