Songs Of Time Lost (CD)

Piers Faccini & Vincent Segal

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Jesce Sole
  2. The Closing of our Eyes
  3. Cammina Cammina
  4. Cradle to the Grave
  5. Quicksilver Daydreams of Maria
  6. Villanella di Cenerentola
  7. A Half of Me
  8. Mangé Pou le Coeur
  9. Cicerenella
  10. Wenn ich mir Was Wuenschen Duerfte
  11. Everyday Away from You
  12. Dicitencello Vuje
  13. Make Me a Pallet on your Floor


Utgitt 2014 Format CD
Sjanger World Music Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Piers Faccini & Vincent Segal
Label Naive Leverandør Playground
Bestillingsnummer NF24