Songs Of Tragedy And Redemption (CD)

The Stanley Brothers

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Mother No Longer Awaits Me At Home
  2. Little Glass Of Wine
  3. The White Dove
  4. Pretty Polly
  5. The Lonesome River
  6. Man Of Constant Sorrow
  7. This Weary Heart You Stole Away (Wake Up, Sweetheart)
  8. (Say) Won´t You Be Mine
  9. Blue Moon Of Kentucky
  10. Memories Of Mother
  11. Angel Band
  12. Lonesome And Blue
  13. Orange Blossom Special
  14. Nobody´s Love Is Like Mine
  15. The Cry From The Cross
  16. If That´s The Way You Feel
  17. Gonna Paint The Town
  18. No School Bus In Heaven
  19. Ridin´ That Midnight Train
  20. Highway Of Regret
  21. Wings Of Angels
  22. The Angel Of Death
  23. Rank Stranger
  24. Gathering Flowers For The Master´s Bouquet
  25. In Heaven We´ll Never Grow Old



Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 25 Artist The Stanley Brothers
Label Snapper Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer SCOUNT001CD