Songs (CD)

John Maus

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Opening
  2. Time To Die
  3. Don't Be A Body
  4. That Night
  5. Real Bad Job
  6. Forever And Ever And Ever
  7. Maniac
  8. Just Wait Till Next Year
  9. I'm Only Human
  10. Less Talk More Action
  11. Through The Skies For You
  12. Blowing In The Mind
  13. Of North Of North Stars
  14. It Takes Time
  15. Peace That Earth Cannot Give
  16. And Heaven Turned To Her Weeping


Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 16 Artist John Maus
Label Upset! Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer UTR003CD