Soul Alive! (2CD)

Solomon Burke

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. MEDLEY: Introduction/Everybody Needs Somebody To Love
  2. MEDLEY: Tonight´s The Night/Beautiful Brown Eyes/Just A Matter Of Time/Monologue (The Women Of Today)/Hold What You´ve Got/He´ll Have To Go
  3. Cry To Me
  4. MEDLEY: Monologue/Take Me (Just As I Am)/I Can´t Stop Loving You/Monologue/I Can´t Stop Loving You (Reprise)
  5. Down In The Valley
  6. Proud Mary
  7. MEDLEY: Introduction To Encore/Gotta Get You Off My Mind (instrumental)
  8. MEDLEY: Meet Me in Church/Price, The/Words/Monologue
  9. MEDLEY: You´re Good For Me/Send Me Some Lovin´
  10. MEDLEY: Gotta Get You Off My Mind/Having A Party/Amen
  11. Medley (Meet me in church/The price/Words/Monologue)
  12. Medley (You're good for me/Send me some lovin')
  13. Gotta Get You Off My Mind
  14. Medley (Having a party/Amen)



Utgitt 1981 Format 2CD
Sjanger Soul Antall spor 14
Artist Solomon Burke Label Rounder
Leverandør Import Bestillingsnummer ROUP612167.2