Soul For The Dancefloor (CD)

Millie Jackson

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. If That Don't Turn You On
  2. Breakaway
  3. All I Want Is A Fighting Chance
  4. You Can't Stand The Thought
  5. I Miss You Baby
  6. Don't Send Nobody Else
  7. House For Sale
  8. Somethin' 'Bout Cha
  9. You Can't Turn Me Off (In The Middle Of Turning Me On)
  10. Rising Cost Of Love
  11. Ask Me What You Want
  12. Close My Eyes
  13. My Man Is A Sweet Man
  14. My Heart Took A Licking (But It Kept On Ticking)
  15. Little Taste Of Outside Love
  16. Gospel Truth
  17. Put Something Down On It
  18. Love Doctor
  19. How Can I Make Sweet Love To You (If You Won't Stand Still)
  20. We're Gonna Make It
  21. Fancy This
  22. Letter Full Of Tears


Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 22 Artist Millie Jackson
Label Kent/Ace Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CDKEND297