Soul Legends (CD)

Isaac Hayes

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Walk On By
  2. Something
  3. I Just Don't Know What To Do With Myself
  4. I Can't Help It If I'm Still In Love
  5. Ike's Mood
  6. Ike's Rap (part 1)
  7. Our Day Will Come
  8. Theme From Shaft
  9. I'll Never Fall In Love Again
  10. Baby I'm A Want You
  11. Joy (part 1)
  12. Come Live With Me
  13. Make A Little Love To Me
  14. Out Of The Ghetto
  15. It's All In The Game



Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Isaac Hayes
Label Stax Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 9841081