Soul On Soul - Deluxe Edition (Remastered) (CD)

Jean Wells (Artist)

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Have A Little Mercy
  2. I´ll Drown In My Own Tears
  3. After Loving You
  4. Sit Down And Cry
  5. Ease Away A Little Bit At A Time
  6. Our Sweet Love Turned Bitter
  7. Somebody´s Been Loving You (But It Ain´t Been Me)
  8. Keep Your Mouth Shut And Your Eyes Open
  9. If You´ve Ever Loved Someone
  10. Broomstick Horse Cowboy
  11. I Couldn´t Love You (More Than I Do Now)
  12. I Feel Good
  13. With My Love And What You´ve Got (We Could Turn This World Around)
  14. Keep On Doin´ It
  15. Take Time To Make Time For Me
  16. Try Me And See
  17. Roll Up Your Sleeves, Come Out Lovin´ (Winner Takes All)
  18. What Have I Got To Lose
  19. Puttin´ The Best On The Outside
  20. He Ain´t Doing Bad
  21. Hello Baby, Goodbye Too
  22. Daddy Reconsider
  23. I Want To Live
  24. Ordinary Woman


Utgitt 1959 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 24 Artist Jean Wells (Artist)
Label BBE Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer BBE189ACD