Soul Survivors - Best Of 1973-88 (CD)

Gladys Knight & The Pips

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Where Peaceful Waters Flow
  2. Midnight Train To Georgia
  3. I´ve Got To Use My Imagination
  4. Best Thing That Ever Happened To Me
  5. Make Yours A Happy Home
  6. The Makings Of You
  7. On And On
  8. I Feel A Song (In My Heart)
  9. Love Finds Its Own Way
  10. The Way We Were/Try To Remember
  11. Part Time Love
  12. Baby Don´t Change Your Mind
  13. Landlord
  14. Save The Overtime (For Me)
  15. You´re Number One (In My Book)
  16. Love Overboard
  17. Lovin´ On Next to Nothin


Utgitt 1990 Format CD
Sjanger Soul Antall spor 17
Artist Gladys Knight & The Pips Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer RHCD 70756