Soul Vaccination - Live (CD)

Tower Of Power

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Soul With A Capital 'S'
  2. I Like Your Style
  3. Soul Vaccination
  4. Down To The Nightclub (Bump City)
  5. Willin' To Learn
  6. Souled Out
  7. Diggin' On James Brown
  8. To Say The Least You're The Most
  9. You Strike My Main Nerve
  10. Can't You See (You Doin' Me Wrong)
  11. You Got To Funkifize
  12. So Very Hard To Go
  13. What Is Hip
  14. You're Still A Young Man
  15. So I Got To Groove
  16. Way Down Low To The Ground (Bonus Tracks)



Utgitt 1999 Format CD
Sjanger Soul Antall spor 16
Artist Tower Of Power Label Sony Music
Leverandør Sony Bestillingsnummer 5099749491229