Sound Of The Grapevine vol. 2: 24 Modern Soul Dancers (CD)

Diverse Soul

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. House Made Of Love
  2. Leaving
  3. I Want To Wrap You In My Arms
  4. Long Hard Road
  5. How Can I Go On Without You
  6. Love Stormy Weather
  7. Yesterday Today And Tomrrow
  8. Man Can't Be A Man
  9. Girl You're My Kind Of Wonderful
  10. It's You (Baby It's You)
  11. Love Bandit
  12. You Don't Know
  13. Good Old Days
  14. Would You Believe
  15. Do You Think There's A Chance
  16. I See Love Girl In Your Eyes
  17. Will You Love My Child
  18. All That Matters
  19. I Kept On Smilin'
  20. Plenty Of Room For More
  21. You Know You Want To Be Loved
  22. Nice And Slow
  23. I'll Let You Slide
  24. Alone Again


Utgitt 2005 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 24 Artist Diverse Soul
Label Grapevine Leverandør Import
Bestillingsnummer GRPV3025.2