Sounds Of The Loop - Special Edition (CD)

Gilbert O'Sullivan

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Are you Happy?
  2. Not That It Bothers Me
  3. Sometimes
  4. It’s Easy To See When You’re Blind
  5. Having Said That
  6. Can’t Think Straight (duet with Peggy Lee)
  7. The Best Love I Never Had
  8. Divorce Irish Style
  9. Came And Went
  10. I’m Not Too Young
  11. I Can Give You
  12. Can’t Think Straight (Japanese Version - Duet with Takao Kisugi)
  13. Can’t Think Straight (Spanish version - Duet with Silvia Tortosa)
  14. What A Way (To Show I Love You)


Utgitt 1993 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Gilbert O'Sullivan
Label Salvo Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer SALVOXCD009