Soungs Of Couch And Consultations / Life Is Just A Bed Of Neuroses (CD)

Katie Lee

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Shrinker Man
  2. Will to Fail
  3. Guilty Rag
  4. Stay as Sick as You Are
  5. Hush Little Sibling
  6. Real Sick Sounds
  7. Repressed Hostility Blues
  8. I Can't Get Adjusted to the You Who Got Adjusted to Me
  9. Schizophrenic Moon
  10. Properly Loved
  11. Gunslinger (A Ballad for Adult Westerns)
  12. It Must be Something Psychological
  13. Life is Just a Bed of Neuroses
  14. Case History ("A" Loves "B" Loves "C")
  15. Why Johnny Why
  16. Love That Man
  17. Mental Blocks
  18. Be Miserable
  19. Ballad for Group Therapy
  20. We Must Adjust
  21. Insecure Tango
  22. Don'tville
  23. When I Was a Little Girl
  24. Get Well March
  25. My Mother Chose My Husband
  26. Little Willie Found Some Dynamite
  27. Poor Mis Bailey
  28. Little Willie and the Cat
  29. House of the Rising Sun
  30. Blow the Candles Out
  31. Lotsa Money
  32. Little Willie in the Well
  33. Frozen Logger
  34. Little Willie's Sister Ruth
  35. Woman Go Home


Utgitt 1957 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 35 Artist Katie Lee
Label Omni Leverandør Import
Bestillingsnummer OMNI131